CONTACT
Marit Turk – Turfmarkt 2a – 2312 CD Leiden – 06 4192 4007 – info@maritturk.nl

INFO
Als freelancer ben ik actief als grafisch ontwerper, projectleider en designblogger. Wat kan ik voor u betekenen?

GRAFISCH ONTWERP
Als grafisch ontwerper verzorg ik van alles wat te maken heeft met drukwerk en online uitingen. Daarnaast bedenk ik graag concepten voor campagnes, huisstijlen en adviseer op welke manier u uw product/bedrijf sterk in de markt kunt zetten.

Wat kan ik u bieden?
Grafisch ontwerp - alles voor uw corporate identity en campagnes.
Webdesign – ontwerp van websites met een CMS van bijvoorbeeld WordPress, online advertenties, banners.
Digitale nieuwsbrief – ontwerp van digitale nieuwsbrief voor uw netwerk, bijvoorbeeld met behulp van MailChimp. 

Social media – promotie materiaal voor uw bedrijf via Social Media zoals Facebook, Linkedin en Instagram, dit kan worden opgezet en/of worden onderhouden.
Drukwerk – voor klein en groot drukwerk, standaard en afwijkende maten heb ik diverse drukkerijen in mijn netwerk.
Concept – concepten en ideeën voor uw promotie, een specifieke campagne/product.

PROJECTLEIDING
Omdat ik projecten graag perfect geregeld zie, heb ik mijn ontwerp-werkzaamheden uitgebreid door ook projectleiding op mij te nemen. Ik ben graag verantwoordelijk voor de realisatie van projecten, een aanspreekpunt voor betrokken partijen, en een motivator voor de uitvoerende partijen om zo binnen planning en budget kwaliteit te leveren.

Mijn ontwerpers-achtergrond zorgt ervoor dat ik in de grafische sector unieke kennis heb om met de uitvoerende partijen te communiceren. Ik geloof dat dit een voordeel op kan leveren met betrekking tot het creatieve proces en de planning. Daarnaast heb ik een passie voor design als vakgebied. Mijn kennis van de geschiedenis en recente ontwikkelingen in het vakgebied kunnen goed van pas komen bij de visie, programmering en organisatie van design-gerelateerde evenementen.

DESIGNBLOG
Naast de bovenstaande werkzaamheden schrijf ik als editor korte stukken voor de blog van What Design Can Do over interessante projecten, documentaires of lezingen. What Design Can Do presenteert design als katalysator van verandering en vernieuwing en een manier om de grote vraagstukken van onze tijd te beantwoorden. WDCD probeert de sociale impact van design op ons dagelijks leven zichtbaar te maken. Tijdens de jaarlijkse conferentie worden daarom ontwerpers en denkers uitgenodigd om hun visie en werkzaamheden te delen. Met de blog wordt de rest van het jaar een dialoog aangegaan i.p.v. op een enkel moment in het jaar.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek of voor een offerte.